Over ons

Organiseert u of uw klant evenementen of beurzen op één of meerdere locaties? Bent u sponsor of heeft u een reclamebureau, promotie- of facilitair bedrijf? Bent u regelmatig veel kosten kwijt aan podium op- en afbouw en externe machines? Zou u niet graag willen verrassen met een vlotte en soepele aanpak en daardoor veel meer tijd overhouden? Een podiumwagen met opblaasbare kap van JB-Eurostage is dé oplossing! De zeer sterke en stabiele podiums zijn heel geschikt voor concerten, festivals, roadshows, product- en promotionele activiteiten of evenementen.

U bespaart niet alleen op personeels­kosten bij de op- en afbouw, maar óók op hoge kosten van een traditioneel podium. In 20 minuten is het podium bedrijfsklaar waarbij de onder hoge druk opgeblazen podiumkap een markante blikvanger vormt. De zéér praktische en eenvoudige wijze van geluidsarme op- en afbouw garandeert een flexibele inzet tot op het laatste moment!

Opblaasbare overkappingen
JB-Eurostage verkoopt niet alleen complete podium­wagens, de overkappingen kunt u ook los kopen zodat u eventueel gebruik kunt maken van eigen ondergrond of trailer.

Een uniek podium in de stijl van uw merk of evenement
Bij een evenement kunnen sponsors met een opblaasbaar podium flink uitpakken, een uniek podium in de stijl van het merk of evenement. De vlakken van de kap zijn ideaal voor het bevestigen van promotiebanners. Ook een volledig op maat gemaakte en bedrukte achterwand of podiumrok is snel te realiseren. Wij maken graag een digitaal ontwerp voor u.

Innovatieve techniek
De luchtdicht afgesloten mobiele podiumkappen zijn het unieke resultaat van een creatief proces, innovatieve oplossingen en intensief testen.

JB-Eurostage bouwt en verkoopt complete podiumwagens of opblaasbare overkappingen, die met behulp van op afstand bedienbare hydrauliek, gebruiksklaar zijn in slechts 20 minuten!

De innovatieve techniek maakt het mogelijk om met de draadloze afstandsbediening zowel de hydraulische poten als de podiumvloeren te bedienen. De opblaasbare kap wordt door middel van een, onder de podiumwagen gemonteerde compressor, op druk gebracht en vervolgens veilig luchtdicht afgesloten.

Er wordt géén gebruik gemaakt van een constante blower zoals gebruikelijk bij luchtkussens, de bijzonder sterke lasverbindingen voorkomen dat er drukverlies optreed. Wanneer de kap op druk is gebracht blijft de compressor “stand by”. Wanneer eventueel drukverlies wordt geconstateerd wordt dit automatisch gecompenseerd.

Custom made
Uw eigen podium kan worden aangepast naar uw huisstijl. Aan de hand van uw idee ontwikkelt JB-Eurostage samen met u een uniek podium.

Naast het standaard programma biedt JB-Eurostage de mogelijkheid om, aan de hand van uw eigen ontwerp of idee, een “custom made” podium te ontwikkelen en te produceren. De achterwand en de rok kunnen geheel naar uw wensen worden geproduceerd. Ook is het mogelijk om een podium uit te breiden en te verfraaien met unieke 3D inflatables en/of banners, voorzien van reclame-of sponsoruitingen.

JB-Eurostage nodigt u van harte uit in haar vestiging in Meppel
In ons royale bedrijfspand van 2500m² en grote showroom kunnen wij u alle aspecten van onze unieke producten uitgebreid tonen. JB-Eurostage is dagelijks geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. Graag maken wij een afspraak, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

JB-Eurostage is een dochteronderneming van JB-Inflatables, leverancier van promotiematerialen met de grootste collectie inflatables van Europa.

Bekijk onze algemene voorwaarden

Bezoek de showroom of bestel direct:

+31 (0) 522 - 74 50 60

Snelle offerte